Гра Гонки на вантажівках: Божевільні мустанги!

    Ігри » Ігри Гонки » Гра Гонки на вантажівках: Божевільні мустанги!
    Оцінка: 2561 очок, Голосів: 594

    Опис Гри:

    Ти любиш ганятися по дорогах, де кожну секунди є ризик завалитися на бік або в'їхати в глибоку калюжу? Тоді ця брутальна гонка створена для тебе!

    Гонки на вантажівках - не гламурне заняття. Ці машинки не так гарні, як у Формулі 1, тому дивитись на їх гонки не так вже цікаво. Але самому сидіти за кермом і долати перешкоди на шляху - ось справжнє задоволення!

    Вантажівки аж ніяк не пафосні, ти ж знаєш. Але це транспорт для справжніх чоловіків. Вантажівки в гонках часто порівнюють з мустангами - дикими кіньми, яких дуже важко об'їздити. Вони м'язові і виглядають лютими. Якщо у тебе досить внутрішньої сили, ти зможеш управляти таким.

    Геймплей

    Вантажівка і водій - небезпечний тандем. Це подвійна доза мужності і відваги. Цей заїзд обіцяє бути жарким! На шляху будуть не тільки дрібні перешкоди, але і ким-то покинуті авто. Зможеш проїхати прямо по ним? Або доведеться об'їжджати? У будь-якому випадку, вирішувати ці питання тобі доведеться не раз протягом заїзду.

    З початку гонки починається відлік часу. Ти повинен закінчити коло з мінімальним часом. Доведеться натиснути на педаль газу! Пам'ятай, що вантажівка при падінні на дах вибухає. Так що не дай своєму залізному другу перекинутись! Якщо таке сталось, ти будеш проходити рівень заново. А адже нікому не хочеться робити таку сізіфову працю!

    Перевернутись догори колесами твій автомобіль може на вибоїнах, через які переїжджає. Правильно розрахуйте швидкість і траєкторію руху при наїзді на них. Загалом, доведеться не тільки мчати, але і балансувати. Тисни на газ!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам