Гра Готуємо торт на 16 років: грай безкоштовно онлайн!

    Ігри » Ігри Готуємо Їжу для дівчаток - грати онлайн безкоштовно » Гра Готуємо торт на 16 років: грай безкоштовно онлайн!
    Оцінка: 1418 очок, Голосів: 335

    Опис Гри:

    16 років - це дуже важливий вік, коли ми отримуємо свій паспорт і стаємо громадянином власної країни. Крім того ця дуже важлива дата, яка вже означає що ви подорослішали і у вас з'явилося більше обов'язків і відповідальності перед суспільством. А яке ж свято дня народження без святкового торта? Саме тому ми пропонуємо вам повчитися готувати чудові світові кулінарні рецепти у нашій віртуальній кулінарної грі "Готуємо торт на 16 років". Адже як же буде виглядати ваш святковий стіл без десерту? І тут звичайним тортиком не обійтися, який можна купити в будь-якому супермаркеті міста - вам доведеться замовляти його у кращого кулінара, який вам відомий.

    А як ви дивитеся на те, щоб самостійно приготувати цей кулінарний шедевр і здивувати своїх близьких і знайомих.

    Спеціально для вас ми можемо провести кулінарний майстер-клас з приготування кращого в світі торта на іменини, який не тільки не соромно було б поставити на ваш святковий стіл на ваше шістнадцятиліття але й приємно здивувати ваших батьків.

    Вам просто необхідно слідувати підказкам нашої гри "Готуємо торт на 16 років" і у вас все обов'язково вийде в як найкраще.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам