Гра Готуємо їжу: Полуничний десерт!

    Оцінка: 1445 очок, Голосів: 332

    Опис Гри:

    Зараз почався сезон полуниці і ви в замішанні що б такого смачненького приготувати з цією смачною ягодою.

    Ви потрапили за адресою, і ми пропонуємо вам у нашій новій віртуальній кулінарній грі "Готуємо їжу: Полуничний десерт" відчути себе справжнім кулінаром і приготувати просто унікальний і чудовий рецепт десерту з полуницею, який не залишить байдужими жодного з ваших знайомих і родичів.

    Ви думаєте, що приготувати справжній полуничний десерт, як у справжньому ресторані дуже складно? Зовсім ні, нічого складного в приготуванні нашого рецепту немає, крім того він готується дуже швидко, і процес його приготування не змусить вас і ваших знайомих довго чекати.

    В нашій грі у вас буде можливість переглядати детальну інструкцію з приготування даного полуничного десерту і у вас буде унікальна можливість потренуватися у нашій віртуальній кухні в приготуванні, а вже потім, потренувавшись, приготувати його на справжній кухні без особливих зусиль.

    Слідуйте підказкам гри за допомогою мишки і використовуйте у вірному порядку необхідні для приготування інгредієнти для десерту. І не забудьте прикрасити ваш шедевр і тільки тоді можна подавати на стіл.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам