Гра Готуємо їжу з Сарою: грай безкоштовно онлайн!

    Ігри » Ігри Готуємо Їжу для дівчаток - грати онлайн безкоштовно » Гра Готуємо їжу з Сарою: грай безкоштовно онлайн!
    Оцінка: 1386 очок, Голосів: 318

    Опис Гри:

    Вибирайте одну з наданих трьох страв, які ви можете приготувати разом з нашим штатним кулінаром Сарою, приступайте до приготування у нашій віртуальній грі "Готуємо їжу з Сарою".

    У цій грі ви зможете готувати всі страви, які тільки сподобались. Якщо вам буде нудно робити випічку з вашою мамою або робити вже неабияк докучливі котлети, ви завжди можете відточувати ваші кулінарні здібності на самих популярних і вишуканих стравах, які подають у найкращих ресторанах.

    Разом з цими стравами є тільки дві проблеми. Робити їх досить складно, і ви по своїй недосвідченості можете зіпсувати багато дорогих продуктів.

    Але перш ніж засмучуватися ми радимо вам потренуватися разом з нашою Сарою в грі "Готуємо їжу з Сарою" і тоді будь-яка страва буде вам до снаги.

    У нашій грі "Готуємо їжу з Сарою" вам необхідно слухатися вказівок Сари змішувати всі необхідні продукти в правильному порядку. Вам потрібно буде збивати, розмішувати, і знову збивати необхідні інгредієнти і у вас все обов'язково вийде. А коли ви успішно пройдете всю онлайн програму Сари, ви зможете сміливо називати себе гуру в кулінарії і робити все що ви тільки захочете не власній кухні.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам