Гра Алхімія - створи свій світ!

    Ігри » Ігри Класні » Гра Алхімія - створи свій світ!
    Оцінка: 2021 очок, Голосів: 451

    Опис Гри:

    Спробувати відтворити момент творіння нашого світу, твоя таємна мрія? Тоді відчуй себе давнім алхіміком в онлайн-грі Алхімія!

    Алхіміки далеких часів були надзвичайно мудрими. І навіть без наявності складних обчислювальних приладів, нескінченного розмаїття колбочок з речовинами, хитромудрих схем і механізмів, вони примудрялися робити складні досліди. У їх розпорядженні були лише найпростіші засоби, а в лабораторіях не було абсолютно нічого з того, що можна побачити в наш час в суперсучасних кабінетах великих учених.

    У прагненні пізнати таємницю світу, алхіміки свято вірили в те, що весь секрет Всесвіту укладено в чотирьох основних елементах. Вже здогадуєшся, про що йде мова? Звичайно, про землю, воду, вогнь і повітря.

    Подібно древнім алхімікам, в твоєму розпорядженні чотири елементи. Методом проб і помилок проводь свої експерименти, щоб синтезувати різноманітні природні явища. Чим більше ти будеш відточувати майстерність, тим складніше стане завдання! Це розвага для справжніх експериментаторів і любителів труднощів - вирушай у світ перших наукових дослідів і великих відкриттів!

    Відео Проходження гри алхімія: Рецепти та поради

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам