Гра Роздави всіх зомбі:грай безкоштовно онлайн!!

    Ігри » Зомбі » Гра Роздави всіх зомбі:грай безкоштовно онлайн!!
    Оцінка: 1498 очок, Голосів: 345

    Опис Гри:

    Доведи, що в тебе вистачить сил, щоб врятувати світ від прийдешнього зомбі-апокаліпсису в грі Роздави всіх зомбі! У твоєму розпорядженні не якийсь маленький ножик і навіть не пістолет. Всіх живих мерців, що зустрічаються на твоєму шляху, доведеться чавити колесами власного авто! А для таких зовсім не пацифістських цілей немає нічого краще джипа!

    Мета, здавалося б, проста: вижити і за допомогою машини дістатись до позначеного на карті безпечного пункту. Але чи так все просто насправді, коли тебе з усіх боків атакують зомбакі, прагнуть проникнути у машину і дістатись до тебе, щоб зжерти! Тобі потрібно бути максимально уважним і давити кожного монстра, який з'являється на твоєму шляху! І хороша новина: за кожного вбитого ти отримуєш гроші.

    З допомогою зароблених грошей ти зможеш поповнити запаси палива, адже воно має звичку закінчуватись в самий незручний момент! Ще ти зможеш проапргейдити свого залізного коня. Наприклад, встановити на бампер різаки, поліпшити двигун і, нарешті, встановити на машину гармати, що відстрілюватимуть самих нахабних зомбі. Твій шлях може тривати кілька днів, і на перших етапах без всіх цих примочок для машини тобі доведеться покладатись тільки на себе і безстрашно чавити зомбаків!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам