Гра Захисти будинок від зомбі 3: Жорстока облога!!

    Ігри » Зомбі » Гра Захисти будинок від зомбі 3: Жорстока облога!!
    Оцінка: 1526 очок, Голосів: 386

    Опис Гри:

    Нахабні і кровожерливі монстри вриваються до тебе додому і тобі нічого не залишається, як подолати паніку і битися в грі Захисти будинок від зомбі 3: Жорстока облога! Вони атакують з усіх боків, прагнуть увірватись, заволодіти будинком і зжерти всіх, хто всередині!

    Гра Захисти будинок від зомбі 3: Жорстока облога - не для людей зі слабкими нервами, адже насправді не так і просто обороняти будинок від монстрів! І справа навіть не в тому, що їх занадто багато, а в тому, що яким би затишним і захищеним не здавалося тобі твоє житло, але воно - не військовий бункер. І стіни будинку вразливі, як і вразливі навіть забиті двері! Зомбі можуть легко вломитись через вікна і навіть пробити стіни, якщо ти не будеш досить пильним!

    Тобі необхідно довести, що твій дім - твоя фортеця, на яку ніхто з ворогів не має права зазіхати! Прояви при цьому сміливість і тактичні кроки. Відстрілюй моторошних монстрів і не давай їм ні найменшого шансу проникнути в будинок. І пам'ятай, небезпека може підстерігати звідусіль, кожну секунду!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам