Гра Маленький зомбі тікає від натовпу: грай безкоштовно онлайн!!

    Ігри » Зомбі » Гра Маленький зомбі тікає від натовпу: грай безкоштовно онлайн!!
    Оцінка: 2812 очок, Голосів: 655

    Опис Гри:

    Всі ми знаємо, які жахливі ці кровожерливі монстри, що називаються зомбі. І всі ми знаємо, як небезпечно їм вірити, якими б слабкими вони не виглядали! Гра Маленький зомбі тікає від юрби якраз про це. Упереджено налаштований натовп намагається загнати маленького милого монстрика, який виглядає геть безневинним.

    Вперше ти повинен опинитися в шкурі зомбі і побачити його ж очима, якими страшними бувають люди! Звичайно, і людей можна зрозуміти. Розчулюватись монстриком вони не можуть, тому що знають, що монстрик зросте і місто накриє нова хвиля зомбі-апокаліпсису! Тому вони готові докласти всі свої сили, використати всю свою лють, підкріплену гострими вилами, і позбудетись чарівного малюка зомбі.

    Ваше завдання - врятувати його! Допоможи йому втекти від агресивно налаштованого натовпу і залишитися в живих! По дорозі, ти навіть зможеш заробити грошей, що додасть тобі балів. На жаль, малюк-зомбі ще дуже беззахисний і не може атакувати людей так, як це роблять його дорослі родичі. Тому все, що залишається - рятуватись. Гра Маленький зомбі тікає від натовпу не для тих, хто ненавидить зомбі! Тому що прийшла пора позбутись від своїх упереджень і допомогти слабкій стороні!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам