Гра Стрілялка зомбі: З дробовиком проти зомбі!!

    Ігри » Зомбі » Гра Стрілялка зомбі: З дробовиком проти зомбі!!
    Оцінка: 5329 очок, Голосів: 1214

    Опис Гри:

    Справжнє пекло зомбі-апокаліпсису чекає тебе в грі Стрілялки зомбі: З дробовиком проти зомбі! Виживають тільки найсильніші, тільки ті, хто з безстрашністю дивиться на всіх цих мерзенних зомбяк! Але дивитись з безстрашністю, звичайно, мало, треба брати дробовик і мочити знахабнілих живих мерців!

    Головний воїн проти зомбі мало схожий на типового спасителя-героя. Він блукає по місту в масці хокейного воротаря і вже просто своїм виглядом наганяє жах. Але зомбі, як відомо, не з лякливих. Твоє завдання в грі Стрілялки зомбі: З дробовиком проти зомбі - безжально мочити зомбяк, в основному, за допомогою дробовика, але знайдуться й інші засоби.

    Ти зможеш вести бій з близька або на відстані, керуючи своїм героєм за допомогою клавіатури. І якщо твої реакції будуть досить швидкими, тобі не складе труднщів покришити всю нечисть в капусту! Але не думай, гра Стрілялки зомбі: З дробовиком проти зомбі - не така й легка, як може здатися на перших хвилинах. З кожним разом зомбі будуть ставати все злішими і спритнішими, так що не розслабляйся!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам