Гра Зомбі 4: Вижити зомбі-апокаліпсис!!

    Ігри » Зомбі » Гра Зомбі 4: Вижити зомбі-апокаліпсис!!
    Оцінка: 4040 очок, Голосів: 929

    Опис Гри:

    Приймай участь у супермасштабной війні в грі Зомбі 4: Вижити зомбі-апокаліпсис! Ціла армія розлючених ходячих мерців наступає на тебе, керуючись єдиною метою - вбити і з'їсти тебе! У грі Зомбі 4: Вижити зомбі-апокаліпсис у тебе буде купа зброї і різних примочок, але тільки два основних завдання: вижити або померти!

    Озброєні війська не можуть поки висадитись в місті, але вони готові допомагати тобі з безпечної відстані. Вони будуть постачати тебе такою кількістю зброї, якою тобі потрібно! Нові гвинтівки, станкові кулемети будуть спускатися до тебе з вертольотів. Як і підбадьорюючі обіцянки про те, що допомога вже близько... Але варто їм вірити і просто спокійно пересиджувати в укритті? Ці боягузи-військові все ніяк не починають зачистку міста, а мерзенні зомбаки все прибувають і прибувають.

    Це справжня бійня, війна, яку веде один проти сотень! І якщо ти досить хоробрий чувак, то зможеш перемогти в грі Зомбі 4: Вижити зомбі-апокаліпсис! Адже хоч ти один, але зброї, машин, патронів і всіх необхідних запасів - у тебе завжди буде вдосталь.

    Проходження ігри на Виживання при Зомбі Апокаліпсисі

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам