Гра Спецназ проти зомбі:грай безкоштовно онлайн!!

    Ігри » Зомбі » Гра Спецназ проти зомбі:грай безкоштовно онлайн!!
    Оцінка: 1701 очок, Голосів: 399

    Опис Гри:

    Загони спецназу призначені для того, щоб справлятись зі складними ситуаціями військового характеру. І що може бути небезпечніше, якщо місто атакує армія не простих людей, а живих мерців? У грі Спецназ проти зомбі, ти зможеш стати безстрашним спецназівцем, який захищає мирних жителів від кровожерливих зомбаків!

    Це не просто купка зомбі-невдах, це цілі полчища, які керуються інстинктом трощити перешкоди і спрагою вбивати. І ніхто не в силах з ними впораєтись, крім представників елітних військ! Як у справжнього бійця в грі Спецназ проти зомбі в тебе буде кілька видів зброї, які ти зможеш змінювати за допомогою клавіш. Якщо будеш досить швидким та уважним, то зможеш перемогти в цій кривавій бійні!

    У грі Спецназ проти зомбі твій ворог непередбачуваний. Не дивуйся, якщо поведінка зомбі буде далекою від твого уявлення! І навіть не думай розгубитись, якщо побачиш, що зомбі атакують ще і з повітря, і не вмирають від одного точного пострілу в ціль. Знищити зомбі ти зможеш, якщо відстрелишь йому голову, обидві руки і ще й поцілишь в живіт. Ще не страшно? Тоді вирушай у дорогу в грі Спецназ проти зомбі і повертайся переможцем!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам