Гра Зомбі 3: Вижити в місті з зомбі!!

    Ігри » Зомбі » Гра Зомбі 3: Вижити в місті з зомбі!!
    Оцінка: 1881 очок, Голосів: 452

    Опис Гри:

    Воювати з самотніми зомбі може кожен, але в грі Зомбі 3: Вижити в місті з зомбі твій герой виявиться в місті, яке вже повністю захоплене жахливими ходячими мерцями! Їх незліченна армія буде наступати звідусіль, і не знаючи де від них сховатись, тобі доведеться прийняти вибір: боротись або померти!

    Гострий і непередбачуваний сюжет гри Зомбі 3: Вижити в місті з зомбі замінює собою всі графічні навороти. З перших секунд гри ти станеш частиною цього нового кровожерливого світу, де на кожному кроці тебе чекає небезпека. При цьому, особливо чутливі можуть навіть налаштувати в грі рівень цієї самої кровожерливості. І якщо у тебе сталеві нерви - вибирай найбільший рівень і залишишся задоволений!

    В арсеналі твого героя - не тільки гармата і власні ноги, щоб тікати. У грі Зомбі 3: Вижити в місті з зомбі на допомогу персонажу підготовлено багато інтерактивних обьектів, треба тільки встигати їх помічати. Тому що якщо вже сильно захопишся пошуком потрібних предметів, то не помітиш, як з-за рогу накинеться на тебе орда розлючених зомбяк!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам