Гра Лего чоловічки пиляють зомбі: грай безкоштовно онлайн!!

    Ігри » Ігри Лего » Гра Лего чоловічки пиляють зомбі: грай безкоштовно онлайн!!
    Оцінка: 3901 очок, Голосів: 892

    Опис Гри:

    Поки інші розпилюють дошки, щоб побудувати будинок, спробуй пиляти зомбі, щоб побудувати світ без живих мерців! Звичайно, якщо ви співчуваєте зомбі, то вам навряд чи сподобається гра Лего чоловічки пиляють зомбі. Ця гра явно не для людей зі слабкими нервами!

    З нервами у тебе все відмінно? Тоді натискай плей! У грі Лего чоловічки пиляють зомбі буде чимало кривавих сцен. Навіщо взагалі пиляти зомбі? А тому, що цих чудовиськ просто так не можна вбити. Їх потрібно розпиляти на дрібні частини, в іншому випадку, вони все ще залишаться живими, зберуть відсутні частини тіла і втечуть вбивати невинних жителів міста і поїдати їх мізки.

    Гра Лего чоловічки пиляють зомбі не так проста. Тобі треба не просто вміти орудувати електропилами та дробарками, потрібно зуміти розрахувати траєкторію для зомбі так, щоб від нього нічого не залишилось. Зомбі в грі Лего чоловічки пиляють зомбі, живі мерці вже спіймані і підвішені на ланцюзі, і перед тим як звільнити їх для кари, треба продумати лінію їх падіння. І пам'ятай, потрібно задіяти всі інструменти, представлені на рівні гри, інакше рівень залишиться не пройденим.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам