Гра Гонки зомбі: Тисни зомбі в лісі!!

    Ігри » Ігри Гонки » Гра Гонки зомбі: Тисни зомбі в лісі!!
    Оцінка: 3509 очок, Голосів: 815

    Опис Гри:

    Кількість зомбі зашкалює і вже ніколи відстрілювати їх по одному! У грі Гонки зомбі: Дави зомбі в лісі доведеться чавити монстрів пачками! А як бути, якщо планету наповнили живі мерці? Діяти треба рішуче і не втрачаючи ні хвилини! У грі показано дуже і дуже запущений випадок зараження зомбі-вірусом. Страшних тварюк стало так багато,що вже не можна просто прогулюватись по місту з шаблею чи гвинтівкою!

    Набагато більш крутий і напевно точний спосіб боротьби з знахабнілими зомбі - це автомобілі. Розкладающийся мозок ходячих мерців не подає їм думки тікати від машини що мчить по зустрічній, тому тобі не потрібно користуватися якимись особливими хитрощами, щоб задавити десяток зомбаків, що з'явились нехай навіть одночасно в твоєму полі видимості! І дуже гарно, що проїжджі дороги стали улюбленим місцем збіговиська безглуздо йдущих мерців.

    Знищення зомбі вже сама по собі справа благородна, не вимагає нагороди більшої, ніж чисте від зомбі місто і врятовані люди. Але як щодо того, щоб отримувати гроші за кожного вбитого тобою шкідника, щоб прокачати свою тачку? Цікавить? Тоді приступай до гри Гонки зомбі: Дави зомбі в лісі, і не залишайся розчарованим!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам