Гра Тиснути зомбі без зупинки: грай безкоштовно онлайн!!

    Ігри » Зомбі » Гра Тиснути зомбі без зупинки: грай безкоштовно онлайн!!
    Оцінка: 2604 очок, Голосів: 611

    Опис Гри:

    У грі Чавити зомбі без зупинки важко визначити хто мисливець, а хто жертва. Положення сил можуть змінитись в будь-який момент! Героєві гри, звичайно, неприпустимо вважати себе жертвою. Адже головне його завдання - знищення всіх цих мерзенних кровожерливих монстрів. Але полювання ведеться на нього: поки герой чавить зомбяк, їдучи на своїй машині, слідом за ним їде вантажівка, що кишить зомбі!

    Гра Чавити зомбі без зупинки - це хорор-гонка не на життя, а на смерть! Ти більше не відчуваєш себе в безпеці навіть сидячи в крутому джипі, адже варто тобі десь забаритись, як вантажівка, що їде ззаду немов привид смерті, наздожене тебе. І водій вантажівки зі своїми зомбі-пасажирами легко дістане тебе навіть з твого крутого джипа! Тільки від тебе буде залежати, хто здобуде перемогу!

    Щоб стати переможцем, треба не просто мчати без перепочинку по трасі, давлячи колесами всяку нечисть, яка опинилась у тебе на шляху. Треба заробити побільше грошей, які ти отримуєш за смерть кожного з виродків, щоб проапргейдити свою машину так, щоб зомбі вмирали максимально швидко. Будь-яке зволікання на дорозі в грі Чавити зомбі без зупинки робить тебе здобиччю вантажівки, і чавити тоді будуть тебе!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам