Гра Зомбі на машинах: Гонитва за мізками!!

    Ігри » Зомбі » Гра Зомбі на машинах: Гонитва за мізками!!
    Оцінка: 1124 очок, Голосів: 270

    Опис Гри:

    Всі знають, як тільки на шляху з'являється зомбі - треба його одразу ж мочити! Але як бути, якщо ти, на свою біду вже заразився? Невже немає іншого виходу, як продовжити своє існування в гниючому вигляді? Гра Зомбі на машинах: Гонитва за мізками дає шанс усім зараженим зомбі-вірусом!

    Герой гри Зомбі на машинах: Гонитва за мізками заразився смертельним вірусом і кожна секунда зволікання загрожує безповоротними наслідками! Залишається тільки взяти машину і спробувати як можна швидше, щоб вижити, досягти пункту порятунку. Але все не так просто, адже поліцейські вже сповістили про тебе всі свої пости! Вони не тільки женуться за тобою, але і розставили уздовж шляху пастки, які важко помітити!

    На дорозі будуть траплятись різні предмети, і частина з них дуже небезпечна, здатна прискорити твою остаточну смерть. Але є і корисні предмети, такі як черепи. Одні черепи дають паливо, інші - додають очки. Якщо ти натрапиш на щось небажане, екран тут же заллє кров'ю, і тобі скажуть, що ти ще більше заражений. Отже, у грі Зомбі на машинах: Гонитва за мізками у тебе три завдання: втекти від поліцейських, не наткнутися на пастки і встигнути до фінального пункту, поки зараження не стало неминучим!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам