Гра Контр Страйк онлайн : одиночний і командний режим

    Ігри » Ігри Контр Страйк » Гра Контр Страйк онлайн : одиночний і командний режим
    Unity Web Player. Install now!

    Опис Гри:

    Мабуть, одна з причин, чому гра Counter Strike не підходить всім – її процес установки. Він досить нелегкий, і новачки і люди без знань комп'ютера не завжди можуть впоратися із завданням. Окрема розмова – комп'ютери. Не всі мають потужні агрегати під рукою, більшість з нас юзають пристрою, куплені ще в підлітковому віці, і старенькі комп'ютери просто не тягнуть графіком або не мають визначеного місця для збереження такої махини.

    Проблеми розробники вирішили просто, представивши на суд глядачів гру Counter Strike онлайн. Це класична версія Контр Страйку, з єдиним обліком, – для того, щоб грати в Counter Strike тепер не потрібно качати або купувати дорогі диски. Достатньо лише мати підключення до Інтернету і будь-який комп'ютер. Можна також спробувати зіграти на планшеті, але тоді вам буде складніше впоратися з управлінням у грі.

    Отже, відмінна новина для всіх любителів Counter Strike – тепер в гру можна зіграти онлайн, не заморочуючись.

    Крім того, ви зможете зіграти не проти ботів, а битися з реальними люди, що, погодьтеся, набагато цікавіше. Ніхто не заважає вам запросити приєднатися друзів або людей, яких ви знаєте в реальному житті.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам