Гра Контр Страйк: Флеш криза

    Ігри » Ігри Контр Страйк » Гра Контр Страйк: Флеш криза

    Опис Гри:

    Ласкаво просимо в популярну гру Flash Crisis. Що вона з себе представляє? Це флеш-стрілялка по мотивах популярної гри "Crysis". Ви вже грали в гру, яка стала основою? Якщо ні, можете спробувати відшукати її в каталозі нашого порталу. Якщо починати з витоків вам не хочеться, можете сміливо братися за Flash Crisis. Ніякої різниці в тому, з чого потрібно починати, немає.

    І грі Flash Crisis можна вибрати рівень складності, що, імовірно, значно збільшить кількість її шанувальників. Справа в тому, що всі користувачі мають різний рівень досвіду і підготовки, а значить, не всі ігри жанру стрілялка їм підійдуть. Саме тому новачки повинні обирати відповідний рівень гри, щоб їх не відлякала складність. Повірте, якщо ви будете швидко програвати і не встигати за процесом гри, це відіб'є у вас бажання. Навіщо ж давати собі непідйомні завдання? Адже гри потрібні для того, щоб розважатися і відволікатися від повсякденних турбот, а не для того, щоб напружуватися й віднімати віру в себе.

    Якщо ж ви вважаєте себе просунутим юзером і є таким насправді, тоді вибирайте рівень в Flash Crisis складніше. Тоді вам буде набагато цікавіше грати. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам