Гра Контр Страйк: Полювання на терористів

    Ігри » Ігри Контр Страйк » Гра Контр Страйк: Полювання на терористів

    Опис Гри:

    Тероризм у світі, на жаль, поки не викорінимо. Ми всі віримо у краще і мріємо, щоб всі нехороші дядьки і організації, засновані ними, залишилися в минулому. А якщо і кому захочеться постріляти, то нехай роблять це в онлайн-іграх.

    Що ми вам і пропонуємо зробити сьогодні. Вашій увазі представлена дуже цікава сучасна гра Terrorist Hunt, де вам доведеться виступити в ролі мисливця на терористів. Досить незвичайна місія, чи не так? Але тим цікавіше грати в Terrorist Hunt, адже складні завдання частину гарантують захоплюючу розвагу. І якщо вам потрібно скоротати годинку-інший, в гру краще не починати грати, тому що, впевнені, Terrorist Hunt затягне вас у свій онлайн-світ на набагато більший час. Часом на всю ніч.

    Так що перш ніж честь за геймерський комп'ютер, переконайтеся, що завтра у вас вихідний, або, принаймні, з ранку немає важливих зустрічей і завдань.

    Отже, що ж являє собою гра Terrorist Hunt? Це класична стрелялка, зроблена за мотивами старої-доброї Контр Страйк, у яку ви вже напевно намагалися грати. Якщо ні, тоді Terrorist Hunt стане для вас відмінним тренуванням, яка допоможе «наростити м'язи» перед великою битвою. Що ж, сподіваємося, ми вас захопили і вам вже не терпиться зіграти в Terrorist Hunt.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам