Гра Космос: Марсохід

    Ігри » Ігри Космос » Гра Космос: Марсохід

    Опис Гри:

    Гра Space Rover повідає тобі історію, в якій ти приймеш безпосередню участь. Отже, все почалося з того, що ти летів на космічному кораблі, і тут сталося, мабуть, найгірше. Твій космоліт розлетівся вщент, а ти втратив створення. Коли ти прокинувся, то зрозумів, що знаходишся на незрозумілій планеті. Саме з цього моменту починаються твої пригоди. Дерзай!

    Перша думка, яка тобі приходить на думку, полягає в тому, що треба якомога швидше вибратися з цього місця. Але спершу необхідно відремонтувати космоліт. Як це зробити на чужій території – про це ще треба подумати.

    І тут доля дарує тобі чудову можливість заробити грошей на ремонт апарату. На цій планеті є істоти, які потребують грузчике, і ти вирішуєш спробувати себе у цій професії. Так що починай прямо зараз, не потрібно витрачати дорогоцінний час.

    Вугілля, який тобі потрібно перевести в певне місце, для початку потрібно завантажити спеціальний трюм. Потім вантаж потрібно перевести у відділ переробки вугілля. При цьому потрібно діяти дуже обережно. Адже якщо хоча б мала частка вугілля буде загублена, за твою роботу не заплатять і ти, відповідно, ризикуєш не вибратися з цієї планети не те щоб найближчим часом, а навіть залишитися тут назавжди. Вважаємо, що такий результат не трапиться, і у тебе все вийде зробити найкращим чином.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам