Гра Поїзд: Перевезення Вугілля

    Ігри » Ігри Поїзда » Гра Поїзд: Перевезення Вугілля

    Опис Гри:

    У грі Перевозимо Вугілля тобі надається поїзд. Відповідно, тобі потрібно завантажити весь вугілля у вагони і почати його перевезення. Так що запам'ятовуй дії в правильному порядку і враховуй, що вантажників у тебе немає. Тобто тобі доведеться робити все самостійно.

    У тебе можуть виникнути непередбачені труднощі з навантаженням, так як всі контейнери, всередині яких знаходиться вугілля, в підвішеному стані. Щоб зловити той чи інший контейнер, потрібно взяти гачок і зачепити його. Тут дуже важлива твоя реакція, яку потрібно показати в певний момент, клацнувши мишкою в потрібному місці в потрібний час.

    Коли вантажний відсік буде заповнений, тобі доведеться простежити за правильним розміщенням вантажу. Контролюй, щоб контейнери перебували в тому ж порядку, в якому ти їх збирав. І тільки потім ти можеш почати шлях, перевозячи вугілля на склади. Дорога обіцяє бути неблизькою і небезпечною, тому що попереду – вибоїни та ями. Будь обережним, щоб не втратити вантаж по дорозі. Удачі тобі у виконанні настільки непростій місії! Нехай перемога не змушує тебе довго чекати!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам