Гра Кухня Сари: Карамельні роли

    Ігри » Ігри кухня Сари - грати онлайн безкоштовно! » Гра Кухня Сари: Карамельні роли
    Оцінка: 1840 очок, Голосів: 437

    Опис Гри:

    Ви любите готувати на кухні і з задоволенням спостерігаєте за фахівцями які показують своє кухарську майстерність з екранів телевізору? Ви вже перепробували безліч рецептів і не знаєте що б ще можна було б такого цікавого приготувати своїй родині? Ми раді запропонувати вам цікаву і захоплюючу яскраву гру "Кухня Сари: Карамельні роли" і взяти участь у приготуванні карамельних ролів на нашій віртуальній кухні.

    Виявляється, що роли можуть бути не тільки солоними, вони так само бувають солодкими. Але на жаль, до традиційної японської кухні вони не мають жодного відношення.

    Як би там не було, у вас вони виходять смачними та оригінальними. Ця страва обов'язково здивує ваших рідних і близьких.

    Пропонуємо вам прямо зараз почати гру і взяти участь у черговому навчальному експерименті на нашій віртуальній кухні невтомної героїні Сари, і спробувати свої кулінарні можливості в приготуванні тістечок, які своїм зовнішнім виглядом дуже схожі на японські роли, а з яєць, молока, масла, шоколаду і звичайно ж цукру.

    Ви думаєте як і з чого почати вашу гру? У цьому вам допоможе наша героїня Сарочка, яка буде вам підказувати що і за чим треба робити. Вам просто необхідно дотримуватися всіх її порад, і ваші тістечка вийдуть дуже смачними і чудовими як на зовнішній вигляд, так і на смак.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам