Гра Кухня Сари: Готуємо фалафель

    Ігри » Ігри кухня Сари - грати онлайн безкоштовно! » Гра Кухня Сари: Готуємо фалафель
    Оцінка: 2486 очок, Голосів: 594

    Опис Гри:

    Ви вже випробували свої можливості в приготуванні багатьох кулінарних рецептів і навіть не знаєте що б такого можна було б ще приготувати для своїх рідних і близьких друзів і товаришів. Як би хотілося їх черговий раз приємно здивувати відмінним володінням кулінарним мистецтвом.

    Ну що ж, вперед! Ми пропонуємо вам взяти участь в нашій черговій кулінарній онлайн грі з цікавою назвою "Кухня Сари: Готуємо фалафель". Повірте, на нашій кухні ніколи не буває нудно. У нас завжди процес приготування проходить швидко і весело. А наш віртуальний шеф-кухар Сара, розвіє ваше помилкове враження що на кухні буває нудно і зовсім не весело.

    Наша героїня вміє готовити безліч різноманітних блюд, але сьогодні вона вирішила порадувати нас черговим дуже смачним дієтичним рецептом тюфтельок з меленого гороху - які називаються фалафель. Готується це блюдо дуже просто. Це блюдо користується великою популярністю в Ізраїлі та інших східних країнах. Крім того, що ці фалафелі дуже корисні, адже вони містять велику кількість рослинного білку, вони ще й дуже смачні.

    Ізраїльтяни начиняють ці кулінарні шедеври патами - це такі булки-кишеньки з тіста, і поливають їх зверху розливними гострими соусами.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам