Гра Кухня Сари: Новорічний бісквіт

    Ігри » Ігри кухня Сари - грати онлайн безкоштовно! » Гра Кухня Сари: Новорічний бісквіт
    Оцінка: 1946 очок, Голосів: 457

    Опис Гри:

    Новий Рік! Цього свята чекають усі - і дорослі і малі. Адже від нового року ми очікуємо різних чудес і дивних частувань, якими заставлені наші новорічні столи. А як же новорічний стіл без новорічного бісквіта? Цього ми не повинні допустити! Адже до Нового року залишилося всього кілька годин, у вас на столі досі немає новорічного десерту. Але не варто хвилюватися. Наша чарівна шеф-кухар Сара готова вам допомогти і поспішає вам на допомогу в нашій цікавій віртуальній грі "Кухня Сари: Новорічний бісквіт".

    Наша кухарка поділиться з вами секретами приготування дуже повітряного різдвяного бісквіта і всього за 35-40 хвилин. Крім приготування у вас залишиться повно часу, щоб привести себе в порядок і зробити собі новорічний макіяж і дуже красиву новорічну зачіску. Але це пізніше, а зараз візьміть всі необхідні для приготування бісквіта інгредієнти в руки і починайте готувати.

    Вам буде дуже просто робити бісквіт, адже вам буде допомагати наша Сара. Якщо ви будете дотримуватися всіх вказівок Сари у вас все обов'язково вийде. Після того як ви поставите ваш бісквіт в духовку, ви можете приготувати крем і придумати як ви будете прикрашати верхній корж бісквіту.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам