Гра Кухня: Сара готує кебаб

    Оцінка: 1812 очок, Голосів: 409

    Опис Гри:

    Яке ж свято може проходити без приготування м'ясних страв? А які ж м'ясні страви найбільш підходять до свят? Ну звичайно ж шашлики.

    Сьогодні ми пропонуємо вам потренуватися в нашій грі "Кухня: Сара готує кебаб" своє вміння у приготуванні традиційного східного шашлику, який називається кебаб.

    Ось сьогодні наша невгамовна Сара взялася за приготування м'ясного кебаба. Це блюдо досить складне і займає дуже багато часу для приготування.

    Але нашу Сару цим не злякати. Можете не сумніватися, що наш онлайн кухар зробить все по вищому розряду і приготує дуже смачне східне блюдо. А особливо, якщо у приготуванні цієї страви ви будете їй допомагати.

    Швидше приступайте до гри і починайте готувати. До вашого розпорядження надані: часник, цибуля, різні спеції, запашні ковбаски і м'ясо, які наша Сара вже приготувала для вас.

    Залишилося найменше, покришити всі овочі, сформувати з фаршу кебабини на спеціальних шпажках, і надіслати все це на решітку-гриль, або ж в духову шафу. Якщо погода дозволяє вам готувати на вулиці, ви можете скористатися грилем. Все досить зрозуміло і просто. Дотримуйтесь всіх інструкцій Сари і у вас все обов'язково вийде швидко і смачно.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам