Гра Лего: Бої роботів в джунглях!!

    Ігри » Ігри Лего » Гра Лего: Бої роботів в джунглях!!
    Оцінка: 7266 очок, Голосів: 1745

    Опис Гри:

    Гра Лего: Бої роботів в джунглях - незвичайна бродилка і стрілялка в стилі Lego. Хто може знати заздалегідь, чим закінчиться зіткнення двох світів: високотехнологічного світу роботів і світу дикої природи? Які несподівані небезпеки можуть підстерігати робота на шляху, коли той лежить крізь джунглі? Знаходь відповіді у грі Гра Лего: Бої роботів в джунглях!

    Роботи всесвіту Лего - найбільш інноваційні технологічні створіння, за якими майбутнє. Здається, вони настільки досконалі, що їм все до снаги! Але як вони поведуть себе в незвичному для них середовищі? Що з ними буде, якщо вони потраплять у джунглі? Відповіді на ці запитання залежать тільки від тебе, як тільки ти запустиш гру Роботи Лего: Бої в джунглях!

    Вибери собі робота за смаком і керуй ним на небезпечному шляху крізь джунглі! У твого робота буде маленкий помічник, який допоможе долати перешкоди природного характеру, а також буде корисним і в сутичках з ворогами. На шляху вас будуть підстерігати небезпечні пригоди. Вас чекають яскраві битви і несподівані повороти. Будь завжди на готові, адже небезпека вже причаїлася десь у кущах...

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам