Гра Лицар і Принцеса: Сила Любові

    Ігри » Ігри Лицарі » Гра Лицар і Принцеса: Сила Любові

    Опис Гри:

    У грі Сила Любові поведывается легенда про те, як гарний лицар полюбив красиву принцесу. Найцікавіше те, що дівчина теж віддала хлопцеві своє серце, думки, руку та інше, що покладається в подібних умовах.

    Але король – батько принцеси – категорично проти такого шлюбу. І не дивно, адже кожен батько хоче підшукати для своєї дитини найкращу партію. А у лицаря, окрім його обладунків та коня, більше нічого немає. Щоб запобігти можливий шлюб доньки з бідним, король вирішує замкнути принцесу у вежі, заборонивши навіть думати про лицаря.

    Тим часом лицар не сидить, склавши руки. Він розуміє, що не можна залишати все так, як є. Потрібно все-таки домогтися бажаного. Тому лицар вирішив почати атакувати замок, який здається таким незлочинним. Однак чого тільки не зробиш заради кохання! Зі зброї про лицаря на той час була лише одна гітара, і він з допомогою цього музично інструменту виріши бити стіни фортеці. Але потім подумав, що він може підключити свій співочий талант. Таким чином, хлопець почав виступати, давати концерти. В результаті йому вдалося заробити стільки грошей, що він зміг дозволити собі купити справжню зброю. Саме з цією зброєю тобі доведеться трощити стіни замку, щоб добитися руки і серця коханої.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам