Гра Лицар збирає зірки для Принцеси

    Ігри » Ігри Лицарі » Гра Лицар збирає зірки для Принцеси

    Опис Гри:

    Гра Зоряний Лицар перенесе тебе у фантастичний світ. В цьому геймі лицар зовсім не має на меті врятувати прекрасну принцесу, захопити чий замок або ж захистити свою територію. Зовсім ні, тому що в іграшці лицар поставив перед собою набагато масштабніші завдання. Так, наш герой хоче відправитися в небесне подорож, щоб дотягнутися до зірок.

    До речі сказати, робить це лицар зовсім не зі власного бажання. Дівчина поставила перед ним умову – якщо хлопцю вдасться дістати небесне тіло, значить, вона натомість подарує йому своє серце і руку. А якщо ні, що ж, доведеться дамі шукати нового кавалера, який би погодився на вчинення такого подвигу, а лицар доведеться розпрощатися зі своєю любов'ю раз і назавжди.

    Так, завдання це кілька сумасбродное. Однак чого тільки не зробиш заради такого світлого почуття, як любов. Так як наш лицар не вміє літати, він винайшов спосіб, з допомогою якого він зможе дістатися до небес. Хлопець спорудив спеціальну рогатку. Твоє завдання полягає в тому, щоб пускати лицаря в небо з рогатки, так як можна вище, щоб він нарешті добрався до зірки і завоював серце такої вимогливої, але такої прекрасної леді.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам