Гра Лицар і Чарівник: Обходимо пастки

    Ігри » Ігри Лицарі » Гра Лицар і Чарівник: Обходимо пастки

    К сожалению, у вас не установлен Flash Player.

    Пожалуйста, установите флеш-плеер чтобы увидеть контент.

    Get Adobe Flash player

    Опис Гри:

    У грі Лицар і Маг злий дракон викрадає прекрасну принцесу. Бідна дівчинка, вона ще не знає, в яку історію вляпалася. Ясно тільки одне, що навряд чи дракон пощадить її або взагалі зробить з нею щось хороше. Ясна річ, що викрадення спричинить за собою найжахливіші наслідки.

    Один лицар вирушає на пошуки особи королівської крові. Цей хлопець дуже хоробрий, в цьому ніхто не сумнівається. Однак природа наділила його однією тільки відвагою та мужністю, зовсім забувши про себе, мудрості, кмітливості. Тому король вирішує відправити в похід разом з лицарем мага. Таким чином, лицар виконує функцію рук, а маг – голови (це якщо умовно поділити їх обов'язки).

    Твоя роль у цій грі роль мага. Саме ти будеш тим людиною, з допомогою якого вдасться розгадати всі таємниці дракона, щоб визволити принцесу. Завдяки чаклунству, яким твій герой володіє досконало, у тебе є можливість транспортувати предмети, які будуть заважати вільному переміщенню, опускати мости і робити все інше для досягнення мети. Переходячи з рівня на рівень, в кінці гри ти обов'язково зустрінеш принцесу, яка вже засиділася в полоні, а тому неймовірно хоче повернутися додому.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам