Гра Лицар Вільгельм: Похід за Принцесою

    Ігри » Ігри Лицарі » Гра Лицар Вільгельм: Похід за Принцесою

    Опис Гри:

    У грі Вільгельм Завойовник саме так і звуть головного героя. Так от, наш лицар закохався в одну прекрасну принцесу. Найголовніше, що принцеса також полюбила хлопця, і тепер вони душі один одного не чують.

    Але не завжди казка закінчується так, як ми того хочемо. Іноді обставини бувають жорсткіше, і дуже часто доводиться їм підкоритися. І сталася біда. Злі і страшні люди вкрали принцесу. Відомо, що дівчину ув'язнили у найвищу в світі фортецю.

    Але лицар не був би лицарем, якби не спробував щось зробити з цим. Отже, наш герой вирушає на пошуки коханої. Він озброївся мечем, щоб рубати недоброзичливців направо і наліво. Попереду героя чекає неблизька дорога, а кожен крок просто кишить різного роду небезпеками. Так, крім стандартних людиноподібних ворогів проти нього також виступають монстри – більш страшні, сильні і жахливі тварюки.

    Але лицар повинен йти вперед, незважаючи ні на що. Користуйся усіма талантами, якими обдарований наш персонаж. Наприклад, щоб активувати ту або іншу можливість, потрібно натиснути клавіші зед та ікс. А що б поставити гейм на паузу, потрібно натиснути на кнопку п (все це англійська розкладка). Ти можеш керувати героєм як пробілом, так і за допомогою мишки – як тобі здається більш зручним.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам