Гра Лицар: Біг з перешкодами

    Ігри » Ігри Лицарі » Гра Лицар: Біг з перешкодами

    Опис Гри:

    У грі Лицар Біжить трапилася біда. Лицар знаходиться на півдні зараз, в той час як йому за лічені хвилини потрібно дістатися на північ. Справа в тому, що саме на півночі розташовується замок, який і є його метою.

    Отже, лицар починає мчати, що є сили, незважаючи ні на які перешкоди, що виникають на його довгому шляху. А перепон тут більш ніж достатньо. Чого тільки варті непрохідні джунглі. Тут місцевість не тільки кишить пастками, але ще і монстрів повним-повно. Все це зроблено спеціально для того, щоб перешкодити герою дістатися до мети. Але ж йому нічого не страшно, чи не так?

    В бігу лицарю допоможуть його здобуті у численних боях навички та вміння. А ще у нього є міцна броня, завдяки якій не так-то й легко поранити красеня. А ще зброю (куди ж без нього?). По дорозі шукай золоті монети. Коли золото збереться в достатній кількості, ти можеш відвідати віртуальний магазин, де продаються різного роду апгрейди. З допомогою поліпшень перемога стане ще ближче, а момент поразки взагалі нівелюється.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам