Гра Елітний Лицар проти Тролів

    Ігри » Ігри Лицарі » Гра Елітний Лицар проти Тролів

    Опис Гри:

    Гра Елітний Лицар – це гейм, в якому ти зустрінеш дуже багато ворогів. Найприкріше те, що ворогами виступають злі тролі. Ох, якби це були звичайні люди. Здається, що особливих труднощів у їх знищенні не складалося. Однак це тролі – що з ними робити, як вбивати і взагалі, чого від них слід очікувати? Відповіді на всі ці запитання ти дізнаєшся в процесі гри.

    ваше завдання полягає не тільки в тому, щоб битися з супротивниками, тобі також потрібно захистити замок, де ти є єдиним і головним охоронцем. Тобто ти ж розумієш, що якщо не впораєшся з цією місією, то всі люди можуть загинути від лап цих настільки непередбачуваних чудовиськ.

    На шляху тобі буде зустрічатися золота. Ти повинен намагатися збирати монет по максимуму. Тоді у тебе з'явиться можливість заглянути в магазин, де продається дуже багато різного рушниці. А чим більше зброї, тим більше можливостей знищити ворогів. Те ж саме стосується і особистих якостей лицаря – ти повинен постійно апгрейдити їх, щоб твій персонаж завжди залишався в формі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам