Гра Хитрий Маг і Відважний Лицар

    Ігри » Ігри Магія » Гра Хитрий Маг і Відважний Лицар

    К сожалению, у вас не установлен Flash Player.

    Пожалуйста, установите флеш-плеер чтобы увидеть контент.

    Get Adobe Flash player

    Опис Гри:

    Гра Лицар і Маг повідає тобі традиційну історію про те, як якийсь дракон украв прекрасну принцесу. Що тут поробиш. Це, мабуть, один із самих звичайних поворотів подій у подібних ситуаціях. Але шукати дівчину все одно потрібно. На пошуки вирушаєш наш герой під твоїм керівництвом.

    От тільки біда з нашим героєм. То він на світ таким з'явився, то внаслідок якихось травм, однак бідолаха зовсім не дружить з власною головою. Це далеко не мудрий хлопець, який зміг би врятувати доньку короля за лічені секунди. Тому разом з лицарем вирушає маг – чарівника король особисто попросив надати йому таку послугу. Так що не переживай ти граєш не дурнем-лицарем, а розумним і мудрим магом.

    З цього момент вся відповідальність лягає на твої плечі цілком і повністю. Тільки від твоїх дій залежить, чи потерпить наш герой повний крах або ж вийде з беззаперечною перемогою після бою. Отже, втручайся в ситуацію як можна швидше! Ти можеш використовувати свої сили для пересування балок, опускання мостів і робити інші маніпуляції, які б полегшили шлях головного героя. Продовжувати шлях потрібно до того моменту, поки перед твоїми очима не з'явиться портал, який відправить тебе на наступний левел. Ходити по рівнях доведеться до тих пір, поки не вдасться врятувати принцесу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам