Гра літалки: Вертолітний зона

    Ігри » Ігри літалки на двох від Мульт сімейки » Гра літалки: Вертолітний зона
    Оцінка: 241 очок, Голосів: 68

    Опис Гри:

    Якщо ти мріяв політати на вертольоті, вітаємо – у тебе з'являється така можливість. Гра Вертолітний зона створена як раз для таких відчайдушних хлопців як ти, які хочуть спробувати всього потроху.

    Графіка гра просто приголомшлива. Сюжет гри настільки динамічний, що тобі тільки й треба, що встигати відстежувати мінливі умови. Ти будеш літати, це само собою зрозуміло, однак політ не обіцяє бути таким простим і безхмарним. Тому що на шляху тобі тут і там-то і справа будуть попадатися різні перешкоди, зіткнення з якими не обіцяє нічого хорошого. Серед перешкод чекай великі камені, а ти будеш летіти крізь печеру, яка нереально маленька в розмірах, тому спробуй ще пройти крізь усі щілини. Зробити таке під силу тільки справжньому розумної і відважній людині. Пам'ятай, що ти повинен збирати бонуси – далі вони тобі обов'язково знадобляться. Тому що за бонуси можна отримати поліпшення, з якими перешкоди не будуть виглядати такими страшними, а фініш таким далеким.

    Вийти з обставин, що склалися зможуть тільки самі сміливі і відважні хлопці. Озброюйся кмітливістю, силою волі, клич на допомогу уважність і вперед, назустріч пригодам!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам