Гра Літалки: Рейнджери на Драконі

    Ігри » Ігри Літалки » Гра Літалки: Рейнджери на Драконі

    Опис Гри:

    Начебто все було тихо і спокійно на горизонті, і нічого не віщувало біди. Однак була б гра Рейнджери на Драконі така крута, якщо б і справді все було так тихо і гладко? Ми так не думаємо, тому запрошуємо тебе провести час в цьому неймовірно крутому геймі, який простий і складний одночасно. Отже, уперед.

    В одному селищі проживають люди, які ніколи в житті нікому нічого поганого не робили. Але тут сталося щось страшне. Черв'яки почали атакувати село, потихеньку пожираючи місцевих жителів. Не можна допустити повного вимирання місцевості, інакше вороги зрозуміють, як це просто і легко, і потім побажають перекинути свої сили на інші села і міста. А потім, чого доброго, і цілу планету знищать. Розумієш, наскільки все серйозно? І ми про те ж!

    В цьому геймі ти виступаєш в якості рейнджера – цей хлопець вже встиг прославитися на півсвіту як відважний і сміливий герой. Сьогодні ж йому надається можливість довести це звання, отримавши ще більше слави. Ти повинен контролювати всі дії хлопця, який, до речі, ще й з драконом дружимо. У такому тандемі ви обов'язково переможете всіх супротивників, відвернувши біду, яка нависла над усім людством.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам