Гра Рейнджери Самураї: Збери всіх людей

    Ігри » Ігри Рейнджери Самураї » Гра Рейнджери Самураї: Збери всіх людей
    Оцінка: 476 очок, Голосів: 123

    Опис Гри:

    Мирне дуже красиве і колоритне село завжди привертало до себе різного роду туристів, які цікавилися обрядами і життям звичайних сільських жителів. Адже тиша і повітря в селі зовсім інші ніж в шумному, повному людей і машин місті. А як чудово попити свіжого тепленького молока без гмо! Ось і монстри захотіли дізнатися, як поживають мешканці села, але тільки у свій оригінальний спосіб!

    На наше мирне село напали кровожерливі і злісні монстри - величезні хробаки, які вискакують з-під землі і нападають на бідних наляканих, такими подіями, жителів села. І тільки могутні і відважні рейнджери самураї під вашим безпосереднім керівництвом зможуть допомогти нещасним ні в чому не винним жителям врятуватись від цих монстрів в нашій грі "Рейнджери Самураї: Збери всіх людей".

    Для порятунку жителів використовуйте літаючих роботів, для того щоб знищити остаточно і нещадно ваших ворогів і постарайтесь не зачепити нікого зі своїх друзів, а також жителів села. Найголовніше, будьте дуже уважним і не потрапляйте під вогонь, адже якщо ваш герой раптово загине, то бідне село разом з його мешканцями, вже нікому не вдасться врятувати.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам