Гра Рейнджери Самураї: Битви монстрів

    Ігри » Ігри Рейнджери Самураї » Гра Рейнджери Самураї: Битви монстрів
    Оцінка: 2775 очок, Голосів: 640

    Опис Гри:

    Знову над нашою дуже красивою планетою нависла чергова загроза, але на цей раз це вже з боку кровожерливих найлоків, які вторглися на нашу планету і мріють втілити в реальність свої жахливі плани по руйнуванню та знищенню усіх її жителів. Хто ж зможе прийти на допомогу всьому людству? Бетмен - він катається на сноуборді, Супермен - він бореться за визволення свого міста - Метрополіса? Ну звичайно ж на допомогу людству прийдуть наші відважні і дуже сміливі герої рейнджери самураї, адже тільки їм це дуже небезпечна справа підсилу.

    У нашій грі "Рейнджери Самураї: Битви монстрів" вам необхідно разом з нашими відважними героями взяти участь в цій епічній битві і в будь-якому випадку здобути перемогу над морськими окупантами. В даній грі ви можете керувати будь-якими з наданих вам в грі членами відважного загону, так що вибирайте, хто з цих відважних героїв більше тобі до вподоби і швидше приступай до нашої гри "Рейнджери Самураї: Битви монстрів".

    Проведіть вашого героя на всіх рівнях нашої гри, борючись з величезними натовпами ворогів і заробляйте за це очки. А коли ви доберетесь до головного монстра і натовчете йому зад в битві ви будете переможцем і нашій планеті та її жителям вже нічого не загрожуватиме!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам