Гра Рейнджери Самураї тікають від монстрів

    Ігри » Ігри Рейнджери Самураї » Гра Рейнджери Самураї тікають від монстрів
    Оцінка: 654 очок, Голосів: 162

    Опис Гри:

    У нашій грі "Рейнджери Самураї тікають від монстрів" наші головні і відважні герої рейнджери самураї знову б'ються з величезними ордами жахливих і кровожерливих монстрів, за володіння могутнім артефактом - палицею чарівництва. Ні в якому разі не можна допустити, щоб цей чарівний посох дістався злісним кровожерливим лиходіям, адже тоді наша земля буде повністю знищена.

    У цій дуже цікавій грі "Рейнджери Самураї тікають від монстрів" цій кривавій битві буде покладено край і звичайно ж буде тільки один переможець. До гри потрібно поставитись відповідально, адже на карту поставлена доля всього людства.

    Допоможіть головним героям рейнджерам самураям як можна швидше пробитися через сім повністю заповнених жахливими кровожерливими монстрами рівнів і обов'язково постарайтесь першим дістатись до дуже важливого для людства артефакту - чарівного посоха.

    Тільки з вашою допомогою нашим відважним героям вдасться здобути перемогу в цьому кривавому побоїщі і першими дістатися до артефакту. Доведи всім, що ви гідні для того, щоб бути в команді цих відважних самураїв і зробіть все від вас залежне, щоб допомогти здобути перемогу, а разом ви непереможні

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам