Гра Рейнджери Самураї стріляють з лука

    Ігри » Ігри Рейнджери Самураї » Гра Рейнджери Самураї стріляють з лука
    Оцінка: 1477 очок, Голосів: 350

    Опис Гри:

    Стрільба з лука - це дуже давнє заняття, якими займалися наші предки і яке давало можливість пополювати. Стрільба з лука є так само і спортом та мистецтвом або навіть практичне вміння у стрільбі в певну ціль і використання лука і стріл до нього. Наші супергерої рейнджери самураї також володіють цим бойовим мистецтвом і з великим задоволенням використовують його при кожній можливості у своїх протистояннях з ворогами.

    Рейнджери самураї ніколи не сидять на одному місці і весь свій вільний час навчаються дуже захоплюючим і часом, навіть новим вмінням. Ось і зараз, вони вирішили в кращих традиціях відважних героїв рейнджерів самураїв поліпшити свою майстерність стрільби з лука і бути завжди готовим до бою і використовувати його дуже результативно.

    Вам необхідно вибрати вашого героя і пройди з ним або з нею весь захоплюючий шлях повторення і поліпшення стрільби з лука. У вас будуть як простенькі тренування на нерухомих мішенях, і також по-справжньому складні битви з величезними натовпами сильних і дуже моторошних монстрів, яких ви повинні вбити на повал вашої стрілою в нашій грі "Рейнджери Самураї стріляють з лука".

    Вперед до нових захоплюючих пригод з нашими відважними героями рейнджерами самураями.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам