Гра Літалки: Повітряний Стрілець

    Ігри » Ігри Літалки » Гра Літалки: Повітряний Стрілець

    Опис Гри:

    У цій грі Air Gunner на твої плечі лягає неймовірно відповідальне завдання. Ти повинен врятувати літак, на борту якого перевозиться неймовірно цінний вантаж. Впораєшся з таким завданням? Та в тебе вибору іншого не залишається, якщо вже ти взявся за таке діло!

    Отже, дія відбувається високо в небі. Вороги дізналися, якою цінності вантаж знаходиться в літаку, і зараз вони всіляко намагаються вкрасти його. Але для цього їм спочатку треба збити літак, що, власне, вони зараз і намагаються зробити. Ти, перебуваючи на борту літака, володієш зброєю. Тому в твої обов'язки входить відстрілюватися від супротивника, паралельно завдаючи йому смертельний удар. За умови правильного виконання завдань, ти побачиш, що в тебе з'явиться можливість поліпшити як літальний апарат, так і безпосередньо самого героя. Не прогав такі шанси, адже ворогів з кожною хвилиною стає все більше і більше, і сили їх теж тільки множаться.

    Як тільки ти переступиш поріг гри, ти загубишся в часі, тому що хвилини будуть текти для тебе просто блискавично. Повір, ця гра дійсно затягує, а тому варта того, щоб витратити на неї час. Щоб довго не розповідати, пропонуємо почати грати прямо зараз! Як тільки ти почнеш, відірватися найближчим часом не зможеш.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам