Гра Платформер: Монстри проти Прибульців

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Монстри проти Прибульців

    Опис Гри:

    У грі Монстри проти Прибульців ти станеш неймовірно крутим хлопцем, тому що з цього моменту на твої плечі лягає відповідальність за порятунок всієї планети. Чи ти готовий до такого повороту подій? Але це ще не все, тому що в грі є також багато нюансів, які неодмінно знищать тебе в шок. Наприклад, головний герой гри – слимак. Як тобі? Чи ти готовий керувати цим персонажем? Якщо так, тоді вперед, адже пригоди вже почалися!

    Старт гри починається разом з тим, що слизняк опиняється на території надсекретної лабораторії. Тут йому треба виконати ряд завдань, які відомі тільки цього слизовому агенту. Так що всі місії будуть тобі відкриватися по мірі проходження того чи іншого завдання. Чим швидше ти впораєшся з попереднім, тим швидше у тебе з'явиться можливість взятися за виконання наступної місії. Пригоди почалися!

    Отже, як вже говорилося вище, твоє завдання полягає в тому, щоб керувати слизняком, переводячи його з рівня на рівень. При цьому стеж, щоб твій підопічний виконував всі завдання в строк. Якщо на шляху виникне перешкода, наприклад, з решіток, її легко можна подолати. Зробити це можна з допомогою пожирання ящиків, виготовлених з дерева. Прибрати решітки можна тільки таким способом. Якщо для тебе зараз все здається заплутаним, не поспішай рубати з плеча, пограй трохи, і ти обов'язково все зрозумієш. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам