Гра Леталка: Супер Мишка проти полища роботів

    Ігри » Ігри Літалки » Гра Леталка: Супер Мишка проти полища роботів

    Опис Гри:

    Знаєш, хто такий Доктор Вольф? О-О-О, ти не знаєш цього хлопця? Тоді тобі не знайомі такі поняття як страх, жорстокість і все, що пов'язано з таким словами. Гра Небесне Таксі перенесе тебе на зустріч з цим страшним і підступним лиходієм, який на цей раз перевершив самого себе у власному ж навіженстві.

    В одному місті жили собі мирно люди, нікого не ображали, всі жили щасливо. Однак в один день злий Доктор зібрав всіх роботів, яких запрограмував таким чином, щоб вони вбили всіх людей, які проживають у даній місцевості. Хтось терміново повинен захистити всіх нещасних!

    Ти не повіриш, але істота, яка готова виступити на захист прав людини тут і зараз – це мишка. Хоча гризун і не зовсім звичайний. Так, миша володіє такими ж здібностями, що і супермен. Хоча розміри її залишають бажати кращого, однак цей момент можна використовувати в свою користь, чи не так? Просто потрібно подумати, як це зробити найкращим чином. Коли почнеш керувати головним героєм, впевнені, що найкращі ідеї неодмінно відвідають твою світлу голову.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам