Гра Літаюча Свиня на Джетпаке

    Ігри » Ігри Літалки » Гра Літаюча Свиня на Джетпаке

    Опис Гри:

    Гра Коли Свині Літають, звичайно ж, не нова. Так, такий гейм розповідає історію про поросяті, який вирішив довести, що свині таки вміють літати, та ще й як вони це вміють робити! Звичайно, варто дивуватися до подібних прагнень? Постійно сидячи в загаженном хліві, ще й не про таке почнеш мріяти!

    А тепер про сбыче мрій. Свиня роздобула ранець, та не простий, а ракетний. Взгромоздив портфель собі на спину, порося відправляється в шлях, такий простий і такий складний одночасно. Чи зможеш ти допомогти їм отримати справжнє задоволення від подорожі? Зрештою, бідний порося ніколи в житті не виходив за межі ферми, бо вона навіть гадки не має, що діється за межами території, на якій він проживав весь час.

    Коли ти підеш разом зі свинею в політ, потрібно не тільки радіти відкривається навколо видами, але і корисні речі проробляти. Так, наприклад, важливо збирати монетки, тому що з їх допомогою ти зможеш затаритися в найближчому магазині такими пляшками, як здоров'я для поросяти, імунітет, магніт і інші можливості, які неодмінно знадобляться тобі в найближчому майбутньому.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам