Гра Прибульці і Свиня Нюкем

    Ігри » Ігри Прибульці » Гра Прибульці і Свиня Нюкем

    Опис Гри:

    Гра Pig Nukem розповідає історію про те, як інопланетні істоти пробралися на Землю з метою проведення ряду експериментів над місцевими жителями. Їм стало цікаво, як почуваються люди на нашій планеті, що вони їдять і взагалі, чим займаються цілодобово. Але для цього, як ти розумієш, добровольців серед землян не знайшлося. Разом виходить, що намічається захоплення жителів Землі проти їх же волі. Не допусти цього!

    Повернути все назад в твоїх силах, тим більше, що у тебе є герой, який відповідає за видворення іноземців поза межі Землі. Знайомся – перед тобою зараз знаходиться порося Піг Нюкем. Ну і що, що це свиня! Зате свиня володіє такими амбіціями, що і людині можна позаздрити.

    Піг Нюкем дуже довгий час провів в лабораторії цих самих інопланетян. Але йому якимось чином вдалося вибратися з цього страшного місця. Більш того, порося зміг перемогти місцевих охоронців і відібрати в них зброю – неймовірно потужний бластер. Цього повинно бути цілком достатньо, щоб завдати шкоду своїм агресорам. Допоможи Пігу Нюкему впоратися зі своїми кривдниками, відправити їх на свою планету і замовити шлях на Землю.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам