Гра Прибульці: Захоплення Землі

    Ігри » Ігри Прибульці » Гра Прибульці: Захоплення Землі

    Опис Гри:

    Гра Захоплення Землі 2 покаже тобі далеко не саму привабливу сторону інопланетних істот. Сьогодні прибульці вирішили вкотре захопити Землю. Треба зізнатися, на превеликий жаль, їм це вдалося. Майже всі земляни виявилися або в полоні, або мертві. Але залишилася купка людей, яким вдалося сховатися від агресора, серед яких і ти.

    Отже, тобі потрібно очолити загін сміливців. Разом з хлопцями вирушай відвойовувати те, що вам по праву належить, у прибульців. Шлях належить неблизький і неймовірно небезпечний. Ти будеш проходити черзе вулиці, які колись були для тебе рідними, а зараз перетворилися в гори руїн. Та що там вулиці – міста, селища та села – все перетворилося на суцільне попіл.

    По дорозі, можливо, ти будеш знаходити таких же людей, яким невідомо яким чином вдалося врятуватися. Потрібно долучати їх до своєї команди. Пам'ятайте, що разом ви – сила, якої не зможе протистояти жоден НЛОшник. Отже, забирай друзів у свій загін і разом мочіть ворогів. Гра дуже динамічна, так що нудьгувати тобі навряд чи доведеться. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам