Гра Одягни Росомаху в суперкостюм

    Ігри » Ігри Люди Ікс і Росомаха » Гра Одягни Росомаху в суперкостюм
    Оцінка: 379 очок, Голосів: 104

    Опис Гри:

    Ви напевно будете дуже здивовані, дізнавшись, що у красеня-мутанта супергероя Росомахи, є дуже великі проблеми з покупками в магазинах. Особливо це відноситися до магазинів одягу. Адже завдяки його суперздатності і дуже гострим кігтям його вже ні в один магазин одягу не пускають продавці, для того щоб він не пошкодив їм товар.

    Тепер ви розумієте, в якій жахливій ситуації перебуває наш супергерой. Ну не може ж він брати участь у небезпечних битвах голяка!

    Ви повинні йому допомогти прямо зараз у нашій грі "Одягни Росомаху в суперкостюм". Ця дуже прикольна і оригінальна гра обов'язково прийдеться вам за смаком. В ній ви зможете переодягнути в прикольні речі самого Росомаху і створити для нього привабливий і незабутній образ, якому б позаздрили всі супергерої з людей ікс! Для створення модного образу використовуйте запропоновані вам варіанти нарядів, аксесуарів і фону.

    Якщо у вас вийде створити такий же вигляд як в оригіналі, або ж навпаки, щось дуже унікальне і несподіване, ви можете бути впевнені що Логан вам буде вдячний все його ігрову життя, а ви відчуєте себе справжнім професійним іміджмейкером.

    Не змушуйте красеня чоловіка довго вас чекати. Приступайте до нашої гри "Одягни Росомаху в суперкостюм" прямо зараз!

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам