Гра Люди Ікс - Одягни дівчину-супергероя

    Ігри » Ігри Люди Ікс і Росомаха » Гра Люди Ікс - Одягни дівчину-супергероя
    Оцінка: 309 очок, Голосів: 79

    Опис Гри:

    Як і всі знаменитості, супергерої з фантастичного фільму Люди ікс, так само хочуть мати просто приголомшливий зовнішній вигляд і бути одягнені за останньою модою. А якщо це дівчина супергероя? Так, задачка для неї стоїть не проста, адже до неї, як до дівчини супергероя всі навколишні ставляться з особливою критичністю та оцінюють всі її вбрання з найбільш безжально критикою. Іноді у неї трапляються нервові зриви!

    Але в нашій дуже крутій грі "Одягни дівчину-супергероя" є унікальна можливість всім фанатам персонажів з Людей ікс, взяти участь у створенні стилю для героїні цього фільму.

    Ми впевнені, що у вашій голові з'явилося дуже багато прикольних і унікальних ідей, про те, як можуть виглядати зовсім по-новому команда супергероїв з людей ікс, а наша гра "Одягни дівчину-супергероя" з легкістю вам допоможе втілити ваші фантазії у віртуальну реальність.

    Для початку вам необхідно вибрати зовнішній вигляд вашої героїні, підібрати дуже прикольний і унікальний костюм, а також визначитися з суперсилою для вашої героїні, яка буде підходити до її образу і характеру.

    А після цих перевдягань, оцініть її зовнішній вигляд, і якщо ви вважаєте що вона вже готова до виходу на публіку, відправляйте її на виконання завдання по боротьбі зі злом.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам