Гра Одягни Кім 5 з плюсом

    Ігри » Ігри Кім 5 з плюсом » Гра Одягни Кім 5 з плюсом
    Оцінка: 556 очок, Голосів: 137

    Опис Гри:

    Кім П'ять з Плюсом крім того що дуже досвідчена супершпигунка, є ще й простою дівчинкою тінейджером, яка хоче бути дуже красивою, стильно одягненою і причесаною. І коли вона повертається з чергового пройденого завдання, її зовнішній вигляд бажає кращого, адже вбрання її в грязі і іноді навіть розірвані, а про зачіску взагалі нічого сказати! Наша героїня після свого завдання мало не забула що їй необхідно в терміновому порядку переодягнутися до походу в школу, щоб її батьки і однокласники нічого не запідозрили.

    У нашій грі "Одягни Кім 5 з плюсом" вам доведеться втілитись у професійного стиліста іміджмейкера для того, щоб підібрати нашій героїні щось дуже стильне і дуже прикольне, щоб вона не зганьбилася перед її подругами і не розкрила на весь світ свій дуже маленький але дуже важливий секрет.

    У вашому розпорядженні в нашій грі "Одягни Кім 5 з плюсом" буде дуже багато красивих і модних нарядів, які ви можете використовувати при створенні шикарного стилю для нашої супершпигунки Кім. Так само не забудьте використовувати аксесуари для доповнення образу. Але пам'ятайте, що наша героїня збирається в школу і її вбрання має бути дуже стриманим але в той же час молодіжним.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам