Гра Кім 5 з плюсом в дитинстві

    Ігри » Ігри Кім 5 з плюсом » Гра Кім 5 з плюсом в дитинстві
    Оцінка: 1312 очок, Голосів: 312

    Опис Гри:

    Кім П'ять з Плюсом - це американський пригодницький і до того ж комедійний мультсеріал, в якому розповідається про те, як тінейджер Кімберлі, рятує світ від усіх злих сил разом зі своїми вірними друзями Роном Так-Собі, слепишом Руфусом і справжнім комп'ютерним генієм Вэйдом. На шляху героїні-школярки трапляються самі різні геройські і шпигунські пригоди. Гаслом нашої героїні : "Я можу все!". І це вона постійно доводить.

    Героїня Кімберлі зовсім не завжди була такою крутою супершппигункою, і в своєму дитинстві нашу героїню дуже часто кривдили її однокласники.

    В нашій захоплюючої грі "Кім 5 з плюсом в дитинстві" вам необхідно буде допомогти Кім впоратися з усіма нелегкими ситуаціями і труднощами, які траплятимуться на її ігровому шляху і розібратися з хуліганами, які будуть її ображати.

    А ваша велика помста за нашу героїню буде відбуватися під час тихої години. Вам необхідно розібратися з самими головними кривдниками нашої героїні, які входять у місцеву банду і допомогти Кім відновити свій колишній авторитет в її класі. Це ви можете зробити прямо зараз у нашій грі "Кім 5 з плюсом в дитинстві". Вперед до здійснення справедливості!

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам