Гра Кім 5 з плюсом грає в карти

    Ігри » Ігри Кім 5 з плюсом » Гра Кім 5 з плюсом грає в карти
    Оцінка: 783 очок, Голосів: 184

    Опис Гри:

    Пропонуємо вам відволіктися на кілька годинок від дуже небезпечних і неймовірно складних пригод віртуальної героїні Кім і пограти в інтелектуальну гру з самим небезпечним лиходієм, доктором Драккеном в карти в нашій грі "Кім 5 з плюсом грає в карти". Напевно ви є справжнім асом в карткових іграх і з вашою допомогою наша героїня Кім П'ять з Плюсом обов'язково переможе свого найнебезпечнішого суперника Драккена.

    Адже доктор Драккен зовсім не новачок у карткових іграх і ухитряється зловити нашу героїню Кім П'ять з Плюсом в полон, і у неї є тільки один шанс для порятунку, який вона зобов'язана спробувати! Справа в тому, що доктор Драккен просто обожнює грати в карти, а особливо якщо ставки в грі настільки високі. У нього прокидається справжній азарт і він готовий поставити на перемогу багато.

    У нашій грі "Кім 5 з плюсом грає в карти" вам потрібно битися за картковим столом з справжнім і дуже небезпечним лиходієм, доктором Драккеном, який відбуватиметься на його території, і якщо ви програєте цю дуже відповідальну гру, вам доведеться пожертвувати свободою нашої героїні Кім і віддати всі шпигунські секрети Дреккену. Ну а якщо перемога в цьому картковому поєдинку буде за вами, наша героїня Кім отримає таку бажану свободу.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам